TAROT KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM

Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a holnap?

Mi történik velem a jövő héten? Sikerülnek-e a terveim amiket meg szeretnék valósítani?

Úgy gondolod, hogy mindenki sorsa előre megvan írva és ez elől nincs menekvés?

Olyan kérdések foglalkoztatnak amelyekben nem tudsz dönteni?

A te életed sem úgy alakul ahogy szeretnéd?

Mindig kudarc a döntéseid végkimenetele?

Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy eltervezted?

Sok nehézséggel kell megküzdened?

Úgy érzed nem mindig támogatnak az égiek?

TAROT KÁRTYAVETŐ ÉS SORSELEMZŐ TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A KÁRTYÁK SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Tudni fogod mit hoz a holnap

N

Segít a terveid sikeresen megvalósítani

N

Segít a terveid sikeresen megvalósítani

N

Választ kaphatsz minden kérdésedre a múltaddal, jeleneddel és a jövőddel kapcsolatban

N

Tudni fogod, hogyan alakítsd úgy az életet, hogy sikeres és boldog legyél

Segít helyes döntéseket hozni és előre látni a döntéseid eredményét.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

A kártyák útmutatásai alapján tudni fogod miben változtass, hogy egy Teljesebb és Szebb Életet élhess. Képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket. Rákérdezhetsz konkrétan egy eseményre, melynek bekövetkeztére vársz, vagy éppen olyasmire, amitől tartasz.

Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre.

Sorsodat te magad alakítod! A sorselemzés segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láss, hogy mire számíthatsz, mit kerülj el, miben javíts, hogy egy harmonikusabb és boldogabb életet élhess!

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

TAROT KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 6 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókban éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

A Tarot tanfolyamon többek között választ fogsz kapni olyan kérdésekre, mint pl. hogyan alkalmazhatod a Tarot-ot a tanácskérésnél? Hogyan és mit tudhatsz meg a képeken keresztül? Mire is világít rá a Tarot?

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Tarot rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 6 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a Tarot történetével, különböző fajtáival és a használatának legfontosabb szabályaival.

Betekintést nyersz az Arkánumok varázslatos világába és elkezdjük megismerni a kártyák jelentését.

Megismertetlek egy olyan kirakási módszerrel is, melynek segítségével megtudhatod mi lesz a döntéseid következménye, így sokkal tudatosabban alakíthatod az életed.

2. Tananyag :

A második tanfolyamon beszélünk a Tarot és az Asztrológia összefüggéseiről, jelentőségéről. Az asztrológia az emberiség legrégibb szellemi és tapasztalati tudománya.

Tovább folytatjuk a kártyák megismerését és egy olyan kirakási rendszert tanulunk meg, amely az életünket nehezítő problémákra mutat megoldást.

3. Tananyag :

A harmadik héten még jobban belemélyülünk a Tarot fajtáinak rejtelmeibe és a kis Arkánum rendszerével és kártyalapjaival fogunk jobban megismerkedni. Kirakási rendszernek meg egy olyan technikát fogunk megtanulni, mellyel megismerheted bizonyos helyzetekben a lehetőségeidet, a várható nehézségeket és a rád váró feladatokat.

4. Tananyag :

Ebben az anyagban főként a gyakorlatról lesz szó, megtanulunk olyan technikákat, amelyik elősegítik a ráhangolódást, az elmélyülést és a lapok könnyebb megértését. Kirakásként pedig megtanulunk egy olyan mágikus kör elemzési technikát, mellyel sokkal jobban megismerheted önmagad, és az életfeladataid.

5. Tananyag :

Ezen a tanfolyamon egy nagyon izgalmas szertartást fogunk elvégezni, megtanuljuk beavatni és felszentelni a kártyát. Tovább ismerkedünk a lapokkal és megismertetlek az Éves kirakással, mellyel az előtted álló 1 évre tudsz tudatosan felkészülni. 

6. Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned az önismereted fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Megtanulod, hogyan tudsz a kártyák segítségével meditálni, egyre könnyebben fogod felismerni a kártyák szimbólumainak jelentését. Kirakásnak pedig megtanulunk egy olyan asztrológiai kirakást, mely segítségével válaszokat kaphatsz párkapcsolati, anyagi és egészség jellegű kérdésekben.

7. Tananyag :

Ez a tananyag az intuíció fejlesztéséről szól. Technikákat kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a megérzéseid ne hagyjanak cserben. Kirakásként pedig egy olyan technikát tanulunk meg, amely abban a helyzetben segít, ha választás előtt állsz és nem tudod, hogyan dönts.

8. Tananyag :

Ezen a héten olyan gyakorlatokat kapsz, amelyek fejlesztik a szimbólumban való gondolkodási készségedet és ezáltal egyre magabiztosabb leszel a lapok értelmezésében.  Fejlesztjük a képességeid. Kirakásnak pedig megtanulunk egy olyan módszert, amellyel bepillantást nyerhetsz egy adott helyzet múltjába, jelenébe és jövőjébe.

9. Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban megvizsgáljuk a Tarot és a Számmisztika összefüggéseit, amely az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az, az Isteni küldetés, amit végre kell hajtanunk. Kirakási technikának pedig egy olyan módszert tanulunk, amely akkor tud segíteni, ha nem tudod, hogy mit kezdj egy adott problémával.

10. Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és ehhez méltóan egy nagyon izgalmas területet érintünk, ez pedig a gyógyítás, öngyógyítás. Olyan nagyon jól bevált módszerekkel ismertetlek meg, amely segíti visszaállítani a testi-lelki-szellemi harmóniát, beindítva ezzel az öngyógyítási folyamatokat.  Kirakásnak meg egy kifejezetten Szerelmi kérdésekben segítő technikát tanulunk, hozzásegítve akár téged, vagy akár más embert egy boldog kiegyensúlyozott párkapcsolathoz.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 3000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Először is szeretnem megköszönni a tanultakat Nektek! A Tarot kártya, a Feng Shui és az Angyal-Fehér mágia tanfolyam nagyon jó hatással van az életemre. Rengeteg dolgot tanultam és változtattam a tanfolyamok óta az életemen. A legjobbakat kívánom Nektek!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamokat! “

Üdvözlettel: Laura

“Nagyon köszönöm a segítségeteket! Életem nagyon nehéz szakaszában kezdtem el a tanfolyamot, de most már sok mindent másképp látok. Mivel nincsenek véletlenek, az égik rávezettek, hogy erre a sok szuper tananyagra volt szükségem, hogy nagyon sok mindenben változtassak. Büszke vagyok rá, hogy tőletek tanulhattam. “

Üdv: Mária

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most az ŐSZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 14.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

 

Mindkető fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com