SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TANFOLYAM

Ismerd meg a benned lévő pozitív adottságokat! 

Ismerd meg a benned rejlő rejtett képességeket, kerülj közelebb a vágyaidhoz, saját céljaid pontos meghatározásához és eléréséhez!

Kommunikációs nehézségeid vannak?

Erőteljes megfelelési kényszered van?

Egyre örömtelenebb vagy?

Önértékelési problémáid vannak?

Nem úgy jössz ki a pároddal, ahogy szeretnél?

Sok benned a félelem és az aggódás?

Nincs erőd terveid megvalósításához

Nincsenek céljaid?

A  SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A KÁRTYÁK SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Tudatosan fogod tudni irányítani az Életed történéseit!

N

Megtanulod, hogyan győzd le a félelmeket!

N

Határozottabb és magabiztosabb ember leszel!

N

Célokat fogsz tudni kitűzni!

N

Könnyebben fogod kezelni a stressz helyzeteket!

N

Jó döntéseket fogsz hozni!

A TANFOLYAM NEM EGY VARÁZSPIRULA A GONDTALAN ÉLETHEZ, A POZITÍV VÁLTOZÁSHOZ TE IS KELLESZ!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted!

Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BOLDOG, SIKERES és EGÉSZSÉGES ember légy!

Sorsodat te magad alakítod! Az önfejlesztés segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láss rá az életedre, tudni fogod, hogy miben javíts, hogy egy boldogabb és harmonikusabb életet élhess!

A SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 10 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókba éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tid feltenni.

Önmegvalósítás, önismeret, önelfogadás, félelmek kezelése, célkitűzés, döntések előkészítése és technikája, az emberi kapcsolatok jobbá tétele, az emberek megnyerése, öngyógyítás, probléma megoldás, stresszoldás, meditációk, önbizalom és magabiztosság növelése, a szeretet felébresztése, a harag feloldása, megbocsátás, életenergia növelése, boldog, elégedett, kiegyensúlyozott élet megteremtése.

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz az önfejlesztés lehetőségeivel, a felelősségvállalással, az Univerzum törvényeivel és döntéseink lehetséges következményeivel. 

2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon olyan technikákat osztok meg veled, melyekkel megvalósíthatod az általad vágyott életet és olyan dolgokat vonzol majd magadhoz, (jó egészséget, életerőt, gazdagságot, jó kapcsolatokat) amik boldoggá és harmonikussá teszik életed.

3. heti Tananyag :

A harmadik héten olyan univerzális szabályokkal ismertetlek meg, amely hozzásegít a problémamentes, harmonikus élethez.

4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban tovább mélyítjük az univerzum törvényeivel kapcsolatos ismereteinket és megtanuljuk a célkitűzés lépéseit.

5. heti Tananyag :

Ennek a tanfolyamnak a mottója: Hibák és felfedezésük, stresszmentes egészséges élet, harag-megbocsátás, szeretet.

6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned az önismereted fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni.  Megtanulod hogyan törj ki a középszerűségből, hogyan legyél magas színvonalú személyiség.

7. heti Tananyag :

Ez a tananyag arról szól, hogyan ne veszítsd el önmagad. Megtanulod saját életed, saját szájízed, saját véleményed szerint élni.

8. heti Tananyag :

Ezen a héten megtanulunk jó és tudatos döntéseket hozni. A jó döntéseik teszik az embereket sikeressé és elégedetté!

9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogyan kezeljük a konfliktusokat, hogyan építsünk értékes emberi kapcsolatokat.

10. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez megismertetlek egy titkos teremtő műhelygyakorlattal. Segítségével bármit megtudsz teremteni az életedben, amit csak szeretnél. Ehhez az anyaghoz érve már fel leszel vértezve annyi tudással, hogy már csak a gyakorláson múlik az, hogy Boldog és Harmonikus életet élhess!

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 3000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Annyira sajnálom, hogy véget értek a tanfolyamok:( Nagyon sokat tanultam Tőletek és a tanfolyamok anyagából! Nem véletlen, hogy évek óta a “tanulód” vagyok. Hálás szívvel köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehettem az általad összeállított tananyagoknak. Érdeklődve várom a következő újdonságokat. Tervezel közép,- és felsőfokú tanfolyamokat a meglévők mellé? Mert ha igen, máris jelentkezem! Jó egészséget kívánok Neked!”

Üdvözlettel: Anikó

“Nagyon szépen köszönöm a tanfolyamot, igazán nagyon hasznos és érdekes volt számomra. Valóban elkezdett változni az életem pozitív irányba, ami nagyon klassz és picit hihetetlen. Nagyon sok mindent tanultam ebből a tanfolyamból, és már máshogyan látom a dolgokat, igen is van kiút, rajtunk múlik minden.”

Szeretettel: Orsi

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most az ŐSZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 14.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Minden fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

 

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com