SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM

Sorsunk a számokban, vedd kezedbe az életed irányítását!

A számmisztika az asztrológia testvértudománya. A számok a körülöttünk keringő és ránk ható bolygók energiáját szimbolizálják.

Bizonytalanság tölti be az életed?

Aggódsz, hogy mi fog veled történni?

Mindig rossz párt vonzol be az életedbe?

Sokszor döntésképtelen vagy?

Sok a nehézség az életedben?

A  SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A SZÁMOK SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Tudni fogod mi a sorsfeladatod!

N

Elkezded megérteni az életed történéseit!

N

Képes leszel a saját jövőd pozitív irányba terelni

N

Képes leszel másokat is még jobban megérteni és segíteni

N

Felfedezed értékeid

N

Könnyedebben oldod meg a kihívásokat

N

Harmonikusabb lesz az életed

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted!

A számok útmutatásai alapján tudni fogod miben változtass, hogy egy Teljesebb és Szebb Életet élhess. Képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket.

Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre.

Sorsodat te magad alakítod! A számmisztika segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láss, hogy mire számíthatsz, mit kerülj el, miben javíts, hogy egy Boldogabb és Harmonikusabb életet élhess!

Életünk során gyakran ismétlődnek kellemes és kellemetlen helyzetek. Egyszer padlón vagyunk, máskor meg szárnyalunk.
Ha tanulunk hibáinkból és felhasználjuk tapasztalatainkat, akkor egyre bölcsebb döntéseket hozunk és helyesen cselekszünk.

Mi ebben segíthetünk neked, hogy megtudd, hogy mik az erősségeid és a hiányosságaid. Mik az életfeladataid és mi a hivatásod. Kiderítheted, hogy milyen munka, milyen lakóhely van összhangba veled, ki illik melléd társnak és ki nem.

A születési dátumod és a neved alapján megkaphatod kérdéseidre a válaszokat. Bepillantást nyersz a felszín alá, meglátod, hogy milyen feladatokat hoztál előző életeidből és milyen segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megoldd azokat.

MEGISMERED SZEMÉLYES KÓDODAT, MEGKÖNNYÍTVE EZÁLTAL SAJÁT ÉLETED!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 10 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 6 részből áll és új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókban éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

A számmisztika az önismerete eszköze. Sok ember nem találja helyét a világban, élete boldogtalan. Hivatása, munkája és az emberi kapcsolatai problémásak. Nem talál saját útjára, más szerepet akar játszani, mint ami valójában saját maga. Az ilyen emberek válnak beteggé, boldogtalanná.

Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 6 hetes tanfolyam tananyaga :

1. heti Tananyag :
Az első tanfolyamon megismerkedsz a Számmisztika történetével és az elemzés részeivel.
2. heti Tananyag :
A második tanfolyamon már elkezdjük az elemzéseket, a belső személyiségjegyekkel. Kielemezzük a lakóhelyed és a karriered, megnézzük milyen munka ill. vállalkozás illik hozzád.
3. heti Tananyag :
A harmadik héten a Számmisztika és az egészség kapcsolatáról tanulunk.
4. heti Tananyag :
Ebben az anyagban az életed elemezzük. Megnézzük, hogy miknek kell megfelelned és miket kell elérned az életben.
5. heti Tananyag :
Ezen a tanfolyamon kielemezzük hogyan látnak téged mások. Ezen kívül elemezheted az érzelmi életed, megtudod mik a mások elől elrejtett vágyaid és a félelmeid.
6. heti Tananyag :
Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és az utolsó anyagban az évek, hónapok és napok vibrálását elemezzük ki, hogyan hatnak az életedre.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 1000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy, nálad tanulhattam. Már a harmadik tanfolyamot végeztem nálatok. Az anyagok nagyon igényesek, lényegre törőek és érthetőek. Engem teljesen lenyűgöztek, nagyon sokat tanultam belőlük. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek.”

Üdvözlettel: Anna

“Hálával köszönöm a tanfolyamokat, a lehetőséget a részvételen és a csodálatosan összeállított, egyértelmű, lényegre törő, mégis sokrétű információkat. Szándékom tudásomat a jövőben is nálatok gyarapítani. Szívből és szeretettel ajánlom Mindenkinek. :-)”

Szeretettel: Zsuzsa

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most a TAVASZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 12.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Mindhárom fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com