RADIESZTÉZIA TANFOLYAM

Ha a helyes válaszokat keresed az életedben!

A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

Nyugtalanul alszol?

Sokszor rossz a közérzeted?

Sokat betegeskedsz?

Kevésnek érzed az életenergiád?

Éjszakánként rendszeresen felébredsz?

Reggel fáradtan ébredsz?

Csökken a munkateljesítményed?

Mindig keresel valamit?

A  RADIESZTÉZIA TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A LENGYEL PÁLCA SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Kitudod, magadnak választani azt a helyet ahol nyugodtabban alhatsz!

N

A geopatikus helyek elkerülésével erősödik az immunrendszered!

N

Egyre több életenergiád lesz!

N

Reggel kipihenten energiával telten ébredsz!

N

Megtalálatod az elveszettnek hitt tárgyaid!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted! Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BOLDOGABB, SIKERESEBB és EGÉSZSÉGESEBB ember légy!

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót.

Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más entitások jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

A PÁLCÁZÁS FEJLESZTI ÉRZÉKEINKET, INTUÍCIÓNKAT! ERŐSÍTI KONCENTRÁCIÓS KÉPESSÉGED!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 4 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

RADIESZTÉZIA TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 4 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókba éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tid feltenni.

A tanfolyam anyagából megtanulod, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

A pálca segítségével kimérhetjük a lakásunkat, így megtudod állapítani, hogy hol van a szobában a számodra legelőnyösebb fekhely, ahol nyugodtan tudsz majd pihenni.

A pálca segítségével megtalálhatjuk elveszettnek hitt tárgyainkat.

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :
Az első tanfolyamon megismerkedünk a Radiesztézia történeteivel és a földsugárzások típusaival, hatásaival.
2. heti Tananyag :
A második tanfolyamon a lengyel pálca használatának szabályaival ismerkedünk és beszélünk az elektroszmog káros hatásairól.
3. heti Tananyag :
A harmadik héten a pálcázás kezdeti gyakorlati lépéseit sajátítjuk el és megtanuljuk mérni a különböző földsugárzásokat.
4. heti Tananyag :
Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és az utolsó anyagban megtanuljuk mérni az aurát, a csakrákat és az égi lények, rezgések energiáit. Plusz megismertetlek egy olyan technikával, amelynek segítségével megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaid. Szintén bónusz tudás, hogy megtanuljuk, hogyan tudsz a pálca segítségével jó döntéseket meghozni.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 1000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Először is további sikerekben gazdag életet kívánok egészségben eltölteni és köszönök mindent. A radiesztézia tanfolyam mellé elvárásaimat meghaladóan többet kaptam és csak ajánlani tudom másoknak is hogy felvegyék veled a kapcsolatot. A pénzem ellenértékét maximálisan megkaptam. Még egyszer köszönöm!”

Üdvözlettel: Pali

“A radiesztézia tanfolyamról írnék néhány szót. Már régóta gyakorlom a radiesztézia alapjait, de ebből a tanfolyamból rengeteg plusz hasznos információt szereztem. A tanfolyam szövege nagyon egyértelműen van megfogalmazva, és jól átlátható.”

Szeretettel: Attila

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most a TAVASZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 12.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Minden fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

 

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com