KRISTÁLYVARÁZS TANFOLYAM

Lépj be a kristályok varázslatos birodalmába és éld meg  az életedben bekövetkező csodát!

Kommunikációs nehézségeid vannak?

Úgy érzed sok a negatív ember körülötted?

Lapos a szerelmi életed?

Anyagi problémákkal küzdesz?

Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd?

Kevésnek érzed az energiád?

A  KRISTÁLYVARÁZS TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A KRISTÁLYOK SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Sokkal könnyebben tudsz majd kommunikálni emberekkel!

N

Könnyedebben kitudsz állni magadért

N

Egészségesebb lehetsz!

N

Megtudod magad védeni a lehúzó emberekkel szemben!

N

Felpezsdítheted szerelmi életed!

N

Áramlani fog a bőség az életedbe!

N

Egyre jobban alakulnak a dolgaid!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted! Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BOLDOGABB, SIKERESEBB és EGÉSZSÉGESEBB ember légy!

Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

A mai orvostudomány is elismeri, hogy a kövekkel való gyógyítás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre.

A Kristályvarázs alaptanfolyamon 20 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre. Az anyagokban leírt módszerek segítségével kiválaszthatod a személyes kristályodat, valamint megtanulod majd, hogy melyek azok a kristályok, amelyek segítik az életedet.

A TANFOLYAM NEM EGY VARÁZSPIRULA A GONDTALAN ÉLETHEZ, A POZITÍV VÁLTOZÁSHOZ TE IS KELLESZ!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál.

A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 6 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

KRISTÁLYVARÁZS TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 6 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókba éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

A tananyagokban részletes leírást találsz majd az egy-egy életterülethez (szerelem, egészség, karrier, bőség) rendelt kristály hatásairól, jellemzéséről, használati módjairól.

Megtanulod megtisztítani és energiával feltölteni a kristályokat.

A 6 hetes tanfolyam tananyaga :

1. heti Tananyag :
Az elő tanfolyamon a kristályok történetével ismerkedünk és megtanuljuk a kristályokat megtisztítani, energiával feltölteni.
2. heti Tananyag :
A második tanfolyamon olyan kristálygyógyász technikákat osztok meg veled, amelyek segítségével tisztíthatod, harmonizálhatod, feltöltheted csakráidat és elkezdünk a kristályokkal ismerkedni.
3. heti Tananyag :
A harmadik héten arról tanulunk, hogy mire kell nagyon odafigyelned, ha a kristályokat a lakásban szeretnéd használni. Szintén folytatjuk a kövekkel való ismerkedést.
4. heti Tananyag :
Ebben az anyagban tovább mélyítjük az ásványokkal való kapcsolatunkat és megismerkedünk az Angyalok világával, együtt dolgozunk a kristályok segítségével ezekkel a csodálatos fényküldöttekkel.
5. heti Tananyag :
A tanfolyam sorozat felénél megmutatok neked több módszert is arra, hogyan választhatod ki személyes kristályodat, egy olyan ásványt, amely a számodra és céljaid eléréséhez a legmegfelelőbb.
6. heti Tananyag :
Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned a kristályok megismerésére, ebben az anyagban tovább mélyítjük ismereteidet. Megismertetlek testi-lelki harmonizáló, gyógyító technikákkal, mellyel magadon és családtagjaidon is tudsz hatékonyan segíteni.
7. heti Tananyag :
Ebben az anyagban egy kicsit abban szeretnék neked segíteni, hogy te is bőségben élhess. Pénz és sikervonzás kristályok segítségével.
8. heti Tananyag :
Ezen a héten megtanuljuk hogyan állíthatod vissza a testi-lelki harmóniát a gyermekeknél és hogyan védelmezhetjük őket.
9. heti Tananyag :
Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogy a különböző betegségek legyőzését milyen kristályokkal tudjuk segíteni.
10. heti Tananyag :
A tanfolyam végén megismertetlek egy TITKOS kristályprogramozási eljárással. Programozni lehet pl. egészségre, gazdagságra, sikerre, védelemre, bölcsességre, türelemre, harmóniára, szerelem vonzására, stb. Igazából csak a fantáziánk szab határt! Méltó befejezése ennek az izgalmas tanfolyamnak.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 1000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Évek óta Nálad, Tőled tanulok és most az utóbbi tanfolyamaid is teljesen lenyűgöztek. Minden szabad időmben a Számmisztikát, Kristálygyógyászatot, Feng-shuit, Radiesztéziát és a kártya tananyagokat olvasom, gyakorlom! A Radiesztézia a kedvencem most, alig várom, hogy kimérjem a lakásunkat.
Az anyagaid nagyon igényesek, lényegre törőek, érthetőek és nagyon értékesek. Köszönöm szépen, hogy lehetőséget kaptam Nálad a tanulásra. :)”

Üdvözlettel: Anikó

“Hálával és Köszönettel tartozom, az Égieknek és az Univerzumnak, hogy megtaláltalak benneteket a neten. Elvégeztem a Számmisztika, a Kristály és az Angyal-fehérmágia tanfolyamot. Minden tanfolyam rendkívül tanulságos, rengeteg ismeretre és használható információra tettem szert. Szinte mindent elkezdtem használni, amit nálatok tanultam. Ajánlom Mindenkinek!”

Szeretettel: Zsuzsa

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most a TAVASZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 12.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

 Mindhárom fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com