CIGÁNY KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM

Befolyásold Te magad az Életed irányítását!

A cigánykártya vető tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában
és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni.

Bizonytalan vagy az Életed alakulásában?

Álmatlan éjszakáid vannak, a munkahelyi problémák, emberi kapcsolataid, stb miatt?

Aggódsz a szerelmi kapcsolatod alakulásáért?

Mindig sok rossz dolog történik veled?

Sokszor nem tudsz dönteni?

Úgy érzed egy helyben toporogsz?

Sokat hibáztatod magad?

Negatív gondolatok gyötörnek?

CIGÁNY KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A KÁRTYÁK SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Tudatosan fogod tudni irányítani az Életed történéseit!

N

Nem kell többet lemondanod a Bőségről, Boldogságról!

N

Tudni fogod, hogyan kerüld el a létbizonytalanságot!

N

Hogyan kerüld el az életedet megnehezítő krízishelyzeteket!

N

Hogyan valósítsd meg a terveid!

N

Milyen döntéseket hozz, hogy jó irányba tereld az Életed!

N

Folyamatos felismerésed lesznek, hogy nincsenek véletlenek!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted!

A kártyák útmutatásai alapján tudni fogod miben változtass, hogy egy Teljesebb és Szebb Életet élhess.

TANULD MEG URALNI A TÉGED KÖRÜLVEVŐ ANYAGI VILÁGOT!

A kártyák útmutatásai alapján tudni fogod miben változtass, hogy egy Teljesebb és Szebb Életet élhess. Képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket. Rákérdezhetsz konkrétan egy eseményre, melynek bekövetkeztére vársz, vagy éppen olyasmire, amitől tartasz.

Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre.

Sorsodat te magad alakítod! A sorselemzés segítséget nyújt ahhoz, hogy egy kicsit tisztábban láss, hogy mire számíthatsz, mit kerülj el, miben javíts, hogy egy boldogabb és harmonikusabb életet élhess!

A CIGÁNY KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 6 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókba éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Cigánykártya rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 6 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a Cigánykártya történetével, különböző fajtáival és a használatának legfontosabb szabályaival.

2. Tananyag :

A második tanfolyamon betekintést nyerünk a lapok varázslatos világába és elkezdjük megismerni a kártyák értelmezéseinek a technikáját.

3. Tananyag :

A harmadik héten a Cigánykártya és az egészség kapcsolatáról tanulunk.

4. Tananyag :

Ebben az anyagban főként a gyakorlatról lesz szó, megtanulunk olyan technikákat, amelyik elősegítik a ráhangolódást, az elmélyülést és a lapok könnyebb megértését. Kirakásként pedig megtanulunk egy technikát, amellyel ki tudod elemezni, hogy mi lesz egy-egy döntésed eredménye.

5. Tananyag :

Ezen a tanfolyamon a jóslás felelősségéről tanulunk és arról, hogy milyen következménye lehet egy-egy döntésnek.

6. Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned az önismereted fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Egy olyan kirakási módszert ismerünk meg amellyel megvizsgálhatod egy adott helyzet múltját, jelenét, jövőjét.

7. Tananyag :

Ez a tananyag az intuíció fejlesztéséről szól. Technikákat kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a megérzéseid ne hagyjanak cserben. Kirakásként pedig egy olyan technikát tanulunk meg, amellyel nagyon jól lehet elemezni párkapcsolati, anyagi, egészségügyi helyezeteket.

8. Tananyag :

Ezen a héten a cigánykártya lapok és az asztrológia összefüggését vizsgáljuk. Megnézzük, hogy a lapok mely bolygókhoz kapcsolhatók, segítve ezzel is az értelmezéseket. Kirakásnál egy olyan mágikus technikát tanulunk, mellyel elemezhetjük a jövőbeni lehetőségeinket, hozzásegítve a tudatos döntésekhez.

9. Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogy az egymás mellé kerülő lapok jelentései, miként változnak különböző kombinációkban.

10. Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és még tovább mélyítjük azokat az ismereteinket, amelyek a lapok kombinációjából adódnak.  Ehhez az anyaghoz érve már fel leszel vértezve annyi tudással. hogy már csak a gyakorláson múlik minden.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 3000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a honlapot, mert igazán sokat jelentettek a tanfolyamok, amiket végeztem nálatok. Az életem azóta nagyon sokat változott pozitív irányba, pedig a tanfolyamok kezdete óta 3 hónap telt el. Ahogy írták előttem olyan sokan, a tananyagok érthetőek, lényegre törőek és gyakorlatiasak. Az anyagi siker tanfolyam megváltoztatta a viszonyomat a pénzhez, a Feng Shui használatával fordult egyet velem a világ, és azóta sokat segítettem már a jóslás által másoknak is. Kívánom, hogy nagyon sikeres és gyümölcsöző legyen munkátok!

Üdvözlettel: Anna

Tudom már nagyon sokan elmondtuk, elmondták előttem is, hogy a tanfolyamaid anyagai érthetően, világosan, könnyen elsajátíthatóan vannak össze állítva, megfogalmazva. Valamennyi tanfolyami anyaggal maximálisan meg vagyok elégedve. A jelen életszakaszomban különösen nagy segítségemre voltak kedves soraid, tanításaid.
Minden eddigi anyagért csak nagy köszönettel tartozom. 
Az életben további sok sikert, jó egészséget, vidám hosszú életet kívánok Neked és családodnak.”

Szeretettel: Ica

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most az ŐSZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 14.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Minden fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com