BŐSÉG ÉS SIKERVONZÓ TANFOLYAM

Érd el céljaid és vedd kezedbe az anyagi irányítást!

Ha szeretnél megszabadulni az adósságaidtól, anyagilag függetlenné válni,
kiszállni a mókuskerékből, ha szeretnéd elérni céljaid, elkerülni az adósságcsapdákat,
ha szeretnél egy új autót, egy szép házat, körbe utazni a világot, segíteni másoknak, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Folyamatosan aggódsz a pénz miatt?

Tele vagy tervekkel, de nincsenek meg rá az anyagiak?

Bizonytalan vagy a jövődet illetően?

Úgy érzed, nem érdemled meg a bőséget?

Fizetésről fizetésre élsz?

Mindig azon gondolkodsz hogyan tovább?

Úgy érzed, valami mindig visszahúz?

Mindig idő előtt kifogysz a pénzedből?

BŐSÉG ÉS SIKERVONZÓ TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT

AKKOR A MEGSZERZETT TUDÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Elérheted az anyagi függetlenséget!

N

Megtanulod, hogyan kezeld a pénzt!

N

Elkezded áttörni a korlátaidat!

N

Eltudod kerülni az adósságcsapdákat!

N

Megtanulod, hogyan építs jövedelmező vállalkozást!

N

Jó pénzügyi döntéseket fogsz hozni!

N

Anyagilag kiegyensúlyozott életed lesz!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted! Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BŐSÉGBEN teljenek napjaid!

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

Neked mi a siker? Pénz? Gazdagság? Család? Karrier? Ez mindenkinél más és más.Ha megszeretnénk fogalmazni talán azt mondhatnánk, hogy egy érzés ami akkor tölti el az embert amikor a céljai felé halad és eléri azokat.

Ahhoz, hogy boldog legyél és teljes életet tudj élni, több minden is szükséges. A sikeres életnek csak az egyik, de mindenképpen fontos – része a pénz.  Mi ebben tudunk neked a segíteni!

A BŐSÉG ÉS SIKERVONZÓ TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A tanfolyam 10 heti tananyagból áll, az új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókba éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tid feltenni.

Hogyan kerüljük el az adósságcsapdákat, az univerzum törvényei, bőség teremtése. Hogyan váljunk anyagilag függetlenné? Hogyan tehetünk szert passzív jövedelemre? A siker és a pénz titkai, a sikertelenség és az eladósodás okai! A csodatévő szabály! Hogyan találjunk magunknak olyan munkát, munkahelyet, ami megelégedésünkre szolgál? Hogyan építhetünk sikeres vállalkozást, hogyan lehetünk elismertek?
Hogyan kereshetünk úgy még több pénzt, hogy közbe még több szabadidőnk maradjon?

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a bőségteremtés lehetőségeivel, a felelősségvállalással, az Univerzum törvényeivel és döntéseink lehetséges következményeivel. 

2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon olyan technikákat osztok meg veled, melyekkel megvalósíthatod az általad vágyott életet és olyan dolgokat vonzhatsz magadhoz, amelyek megteremtik az életedben a bőséget!

3. heti Tananyag :

A harmadik héten olyan univerzális szabályokkal ismertetlek meg, amelyek segítenek abban, hogyan adj el a mindennapi életben termékeket, szolgáltatásokat!

4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban megtanuljuk felismerni az adósság csapdákat és megismerkedünk olyan módszerekkel, amelyek segítenek kijönni ebből a hátralék spirálból.

5. heti Tananyag :

A tanfolyam felénél beszélünk a jó és a rossz adósság közötti különbségekről, hitelcsapdákról.

6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned a pénzügyi intelligenciád fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Megtanulunk pénzügyi tervet készíteni vállalkozásod beindításához.

7. heti Tananyag :

Ez a tananyag a Passzív jövedelemszerzési lehetőségekről szól. Megtanulod, hogyan teremthetsz pénzt úgy, hogy közben több szabadidőd is legyen.

8. heti Tananyag :

Ezen a héten megtanulunk jó és tudatos pénzügyi döntéseket hozni. Plusz tippeket, ötleteket, módszereket kapsz az anyagi függetlenség eléréséhez.

9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogyan találj magadnak olyan „munkát”, hivatást, amit imádsz csinálni és még jól meg is élsz belőle.

10. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban egy szuperül működő vállalkozás indításához adunk ötleteket.  Ehhez az anyaghoz érve már fel leszel vértezve annyi tudással, hogy már csak a rajtad múlik az, hogy Bőségben, Boldogságban teljenek mindennapjaid!

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 1000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Nagyon boldog vagyok, hogy a sok ezotériával foglalkozó iskola közül Benneteket választottalak. Az anyagok könnyen érthető, átlátható, egyértelműen megfogalmazott, bárki által könnyen elsajátítható szövegek. Kevés időm van tanulni, de amikor elkezdem, nem tudom abbahagyni. Az életem olyan szakaszához értem, hogy nagyon nagy szükségem van jó tanácsokra, hogy átlássam a dolgokat, megértsem hogy mi miért történik és adott esetben pozitív irányba befolyásoljam a történéseket.”

Üdvözlettel: Zsani

“A Tanfolyamok amiket elvégeztem nagyon sokat segítettek, mind a személyiségem megváltozásában, mind a dolgokhoz való hozzáállásomban. A tananyag nagyon jól áttekinthető értelmezhető, és nagyon jól használható. A benne lévő technikák, meditációk mindennapjaimban nagyon sok segítséget, megnyugvást adnak. Az Angyalkákkal való kapcsolatfelvétel, “munka” elmondhatatlanul csodálatos érzés! Mindenkinek ajánlom, aki az ezoterikával foglalkozik, vagy szeretne foglalkozni! Kívánok minden jót!”

Szeretettel: Ingrid

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

Rendeld meg most az ŐSZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 14.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Mindhárom fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com