ANGYAL – FEHÉRMÁGIA TANFOLYAM

ANGYAL – FEHÉRMÁGIA TANFOLYAM

Lépj át ezen a kapun és vedd kezedbe az Életed irányítását!

Legyél mágus vagy egy olyan ember, aki tudja irányítani sorsát, szebb és boldogabb életet élhet!

Úgy érzed sok a rossz indulatú ember körülötted?

Sokszor van olyan érzésed, hogy tisztításra lenne szükséged?

Nem mindig alakulnak úgy a dolgaid ahogy szeretnéd?

Sok a nehézség az életedben?

Folyamatosan kavarognak a negatív gondolataid ?

Sokszor teszed fel a miért pont én, miért pont velem kérdést?

Olyan ember vagy akinek nem sok szerencséje van?

Úgy érzed, hogy te nem állsz égi oltalmazás alatt?

AZ  ANGYAL ÉS FEHÉRMÁGIA TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

AZ  ANGYAL ÉS FEHÉRMÁGIA
 TANFOLYAM
EBBEN FOG NEKED TUDNI SEGÍTENI!

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A TUDÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT
AKKOR A TUDÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

N

Megtanulsz kérni az Angyaloktól

N

Megtudod védeni magad a rossz szándékú emberektől

N

Képes leszel új szerelmet bevonzani, vagy a meglévőt megerősíteni

N

Megtanulod az energiákat érzékelni, irányítani

N

Eltudsz engedni olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged

A tanfolyamon megismered az Univerzum törvényeit és megtanulod, hogyan tudod a saját Életed jobbá tételére fordítani.

Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KÉSZÜLHETSZ AZ IZGALMAKRA, A POZITÍV VÁLTOZÁSOKRA!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál.

A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.

A tananyagokat egy mobilon is tökéletesen olvasható privát tanulói fiókban éred el.

ANGYAL ÉS FEHÉRMÁGIA TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A mágia tanfolyamon megismerkedhettek különböző angyal és fehér mágia gyakorlati technikáival és rituáléival, amit mindenki a saját életében is használhat. Ezekkel a technikákkal jelentősen javíthatunk élethelyzetünkön, segíthetsz másoknak.

A 6 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a mágia történetével, bevezetünk a fehérmágia alapjaiba. Megismerkedsz a mágikus eszközökkel.

2. Tananyag :

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan védd le magad rossz indulatú emberektől és mindenféle ártó energiától. Megismerkedsz a csakrák és az aura fogalmával és technikát kapsz arra, hogyan tisztítsd, harmonizáld őket. Szintén ebben az anyagban megtanulod, hogyan takarítsd meg energetikailag azokat a helységeket, ahol a napjaidat és az éjszakáid töltöd. Meditációs és koncentrációs gyakorlatokat is végzünk.

3. Tananyag :

A harmadik héten megismerkedünk az Angyalokkal, a hierarchiájukkal és a feladataikkal.
Elvégzünk egy meditációt, melyben találkozhatsz Őrangyaloddal. Szertartásként elvégzünk egy szerelmi harmonizációs rituálét, megerősítheted a kapcsolatod, vagy ha még szingli vagy, bevonzhatod az életedbe az új szerelmet. Pluszba megtanulunk még egy olyan technikát, mely segít elkerülni a téged lehúzó alacsony rezgésű embereket.

4. Tananyag :

Megtanulsz Angyalpecsétet készíteni és egy szertartás keretében hívni és kérni az Angyaloktól. Megismertetlek egy olyan Meditációs technikával, melynek segítségével kommunikálhatsz az Angyalokkal.

5. Tananyag :

Az ötödik héten megtanulsz energiákat létrehozni, érzékelni, irányítani összpontosítani gyógyítás céljából. Szertartásként, ha szükséged van rá megcsinálunk egy Elengedés rituálét, mellyel olyan régi kapcsolatokat zárhatsz le, amelyek már nem szolgálják az Életed.

6. Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam második feléhez, melyben első körben folyadékokat tanulunk meg programozni kizárólag gyógyítás, vagy valamilyen nemes cél elérése céljából.

7. Tananyag :

Te is szeretnéd ha rendelkeznél szerencsehozó amulettel? Ebben az anyagban elsajátíthatod, hogyan tudsz magadnak vagy akár másoknak is ilyen amulettet készíteni. Ezen kívül megismertelek még egy távgyógyító technikával, mellyel földrajzi távolságtól függetlenül is tudsz bárkinek segíteni.

Szintén ezen a héten megismerkedhetsz a gyertyák jelentőségével és megtanulhatsz olyan technikákat, amelyekkel az életed jobbá és boldogabbá tudod tenni.

8. Tananyag :

Sokszor érzed azt, hogy valaki rosszat akar neked? Vannak olyan pillanataid, amikor nem akar semmi összejönni? Ezen a héten ezt fogjuk vizsgálni, hogy milyen negatív rezgések okozzák ezeket a kellemetlen pillanatokat az életünkben. Megtanulod az átkokat, rontásokat felismerni és eltávolítani. Megismertetlek olyan technikákkal is, melyben az újonnan vásárolt vagy örökölt tárgyakat, hogyan tudod megtisztítani a negatív rezgésektől.

9. Tananyag :

Szeretnél új állást? Vagy vállalkozásod van és azt szeretnéd felfuttatni? Szeretnél Ingatlant vagy bármi mást eladni? Akkor ez a heti tananyag nagyon sokat fog neked segíteni céljaid elérésében. De egy nagyon izgalmas szertartás elvégzését is megtanulod, amellyel sikert, pénzt, karriert tudsz bevonzani az életedbe.

10. Tananyag :

A tanfolyam utolsó anyagában a tudatos teremtésre tanulhatsz technikákat, hogy az életed még szebbé, jobbá és boldogabbá tehesd. Elsajátíthatod azt a technikát is, melyben az Angyalok segítségével és engedélyével egy jobb sorsot teremts magadnak.

Intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Tarot rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A TANÍTVÁNYAINK IMÁDJÁK A TANANYAGAINKAT

Több mint 3000+ diák már csatlakozott hozzánk. Legyél TE a következő!

“Úgy vélem,hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rátok szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtatok és ahogyan a tanítványokat oktatjátok és a tanfolyam után sem engeditek el kezüket.De ezeket át,illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom,hogy találkozunk, hisz van mit még tanulnom! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg bennetek akiknek te biztos segítesz!”

Üdvözlettel: Robi

“Nagyon köszönök minden tudást, amit már eddig is kaptam, és folyamatosan kapok általatok – szinte nem győzöm , akkora vágy van bennem, folyton olvasok utána a dolgoknak, hallgatom az előadásokat,videókat, és gyakorolom a technikákat.
Tényleg nagyon jó nálatok tanulni, örülök, hogy ide vezettek az angyalok..”

Szeretettel: Bea

KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

100 %-os pénz visszafizetési garancia

 

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra:

N

Otthonról végezheted, nem kell utaznod

N

Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak

N

Elkezded megérteni Életed történéseit

N

Könnyebben elérheted céljaidat

N

Felismerheted Életfeladatod

N

Megismerheted Önmagad

N

Segít a döntéseidben

ITT TUDOD MEGRENDELNI A TANANYAGOT

 

Rendeld meg most az ŐSZI TANFOLYAM CSOMAGOT akár 14.900Ft-ért!

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fogsz kapni egy levelet a megadott e-mail címedre. Ezt a levelet figyelmesen olvasd végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban.

Banki utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utald át a tanfolyam árát. Ha megérkezett az utalásod, akkor emailben küldjük az első tanfolyamokat!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, banki befizetés, illetve hamarosan bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a három legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnod a végösszeget az Ezo Akadémia bankszámlájára, melyet a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni.

Banki befizetésnél OTP Bankban tudod befizetni a díjat. Az ehhez szükséges bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

 

Minden fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

A megrendelt tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailben küldjük el neked az első anyagokat és minden tudnivalót a képzés menetéről.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEGYIK TANFOLYAMUNKRA! Ha mégsem vagy elégedett a megrendelt tanfolyammal, akkor a második tananyagig jelezd kérlek és visszautaljuk neked a teljes befizetett összeget. Így nincs kockázat, ha esetleg nem azt kapod amire számítottál.

Biztonság

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik.

Fontos ez is!

A tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál. Az oldalon található mindennemű információ és tanfolyam semmiképpen nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

A tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezoakademia.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com