+36 30 250 8987

Többen kérdeztétek, hogyan tudnátok változtatni az életeken és ehhez szeretnék segítséget nyújtani.

Az Angyalok nem avatkoznak bele az életünkbe, ha nem kérjük őket, ezért fontos, hogy mindig tolmácsoljuk feléjük, hogy mit szeretnénk.

Ha angyalokkal szeretnénk kommunikálni, létre kell hoznunk a lakásban egy szent helyet. Az angyalok vonzódnak a békét, szeretetet sugárzó helyekhez, ezért egy olyan kis sarkot kell kialakítanunk, ahol kellően eltudunk lazulni, meg tudjuk tisztítani gondolatainkat és megtudjuk nyitni szívünket az angyalok birodalma felé. Abban a szobában ahol kialakítod ezt a szent helyet, ott nagyon szép rendnek és tisztaságnak kell lenni. Pakolj el és alaposan takarítsd ki a szobát. Semmi olyan dolog ne legyen a helységben, amit az utóbbi két évben már nem használtál.

Ha ez megvan, el kell készítened egy angyali oltárt. Keress neki egy asztalt, vagy egy támla nélküli széket és azt terítsd le az aranyszegélyű fehér terítővel. Tegyél utána az oltárra, kedvenc tárgyakat, keresztet, virágot, amik közel állnak a szívedhez. Utána egy szép gyertyatartóba egy szál fehér gyertyát. Helyezz el az oltáron a 2 füstölőt is, az egyikbe szantál a másikba tömjén füstölőt tegyél.

Teljesen rád van bízva, hogy tervezed meg az oltárt, az angyalokat vonzani fogja a szépsége és a benned rejlő szeretet. Mindennap tölts el egy kis időt az oltárnál, ezzel megszenteled a helyet és feltöltöd energiával.

Ha mindezek megvannak, akkor kapcsolatba léphetsz az angyalokkal. Nagyon lényeges, hogy olyan időpontot válassz a szertartásra, amikor nem zavarhat meg senki.

Tegyél be egy szép zenét, gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőket. Készíts az oltár mellé egy tiszta fehér papírt és egy tollat.

Ülj le az oltár elé és próbáld megtisztítani a gondolataid. Minden negatív dolgot hessegess el, és teljen meg a szíved szeretet és az öröm gondolataival. Ha kétségek gyötörnek, ha aggódsz, vagy bármilyen negatív érzés tölt el, írd le ezeket a félelmeket egy papírra és egy tűzálló tálkában égesd el. A tűznek hatalmas tisztító ereje van. A tested a lélek temploma és nem veszi jó néven ha egészségtelen ételekkel táplálod. A rossz minőségű ételek, csökkentik az ember rezgésszintjét.

Próbáld úgy kialakítani az étrended, hogy minél kevesebb cukrot, tartósítószeres ételt egyél. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt, vértezd fel magad vitaminokkal. A cukrozott üdítők helyett meg igyál minél több természetes nagy mennyiségű vizet. Ha már ráhangolódsz az angyalokra, azt fogod észrevenni, hogy egy pár ismerősöd már nem lesz rád nagy hatással. Próbáld kerülni az olyan embereket, akik negatívak és állandóan panaszkodnak, ugyanis magadba szívod tőlük a rossz energiájukat.

Feladat : Továbbra is úgy teljenek a napjaid, hogy minél kevesebbet panaszkodj, ne hibáztass másokat, és ne magyarázkodj. Ez az a legfontosabb dolog, ami pozitív irányba terelheti életed.

Ha ez megvan, leírom, hogyan kérhetsz az Őrangyalodtól is.

Az angyalok általában addig nem avatkoznak be az életedbe, még nem kéred őket. Tisztelik szabad akaratodat és csak vészhelyzetben jelennek meg anélkül, hogy hívtad volna őket. Az angyaloktól csak pozitív dolgot kérhetsz, nem árthatsz másoknak. Mindig fogalmazd meg pontosan magadba kérést, mielőtt elkezded a szertartást.

A kéréseiddel nem avatkozhatsz be a karmádba(életfeladataid), vannak bizonyos dolgok, amiket a lelkednek megkell tanulni, ha fejlődni akar az élet során. Az eddig elkövetett jó és rossz tetteid befolyásolják azt, hogy az angyalok hogyan tudnak segíteni kéréseidben.

Ha feltetted a szép zenét, meggyújtottad a gyertyákat és a füstölőket, akkor hunyd be a szemed és ahogy már írtam korábban is, hessegesd el a negatív gondolataid, és töltsd meg elméd a szeretet és az öröm érzéseivel. Írd le a papírra az aggodalmaidat, problémáidat és utána a kéréseidet. Igyekezz mindent pontosan megfogalmazni. Képzeld azt, hogy egy olyan barátodnak írsz, akiben maximálisan megbízol.

Ha ez megvan, akkor azoknak akik megbántottak, vagy bosszantottak téged, küldj szeretetteljes gondolatokat. Megfogsz lepődni majd az eredményen.
Hallgasd még a zenét és elméd töltsék el szeretetteljes gondolatok. Várd meg még leég a füstölő. Ha ez megvan, fújd el a gyertyát és a papírt tedd olyan helyre ahol, mindig a közeledben van. Addig nagyon vigyázz a papírra, amíg nem teljesülnek a kéréseid.

Ha hétköznap olyan kellemetlen helyzetbe kerülsz, akkor gondolatban is nyugodtan kérhetsz angyalodtól, csak gondolt ezt, őrangyalom kérlek segíts! Ha kérdéseket teszel fel, légy nyitott a jelzésekre és valamilyen csatornán megérkezik a válasz. Pl. megszólal a rádióban egy dal, vagy megcsörren a telefon. Olyan is elképzelhető, hogy egyszerűen eszedbe jut a válasz vagy késztetést érzel valamire.

Az Angyalok csodálatosan segítenek minden helyzetben, még akkor is ha nem várod tudatosan, hogy történjen valami, mégis történik. Lehet, hogy nem érzékeled azonnal, sőt olyan is előfordul, hogy több időt kell várnod, de később nem lehet nem észrevenni, hogy a dolgok milyen szépen összeállnak, rendeződnek, megoldódnak,

Használd az angyal kéréseket, kommunikálj mindennap az angyalaiddal és egyre tudatosabban fogsz kapcsolatos létesíteni velük. Ha mindennap megadod a tiszteletet és szánsz rájuk időt, akkor nagyon pozitív irányba fog terelődni az életed. Pl. beindul a vállalkozásod, egyre jobban alakul a magánéleted és egyre könnyebben megoldod a nehéznek tűnő feladatokat.

Mindig az fog történni és akkor amikor kell, passzolni fognak az események.

János

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com